2023.06.11., vasárnap - Barnabás
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Eger is fellép az erdők védelmében

frisshirek.hu, 2022. augusztus 17. - 09:15
Eger is fellép az erdők védelmében
Egyeztető fórumot kezdeményez Eger és Miskolc vezetése az erdők megvédése érdekében.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere a közösségi oldalán jelentette be, hogy helyettesével, Minczér Gáborral csütörtökön egyeztetett Varga Andrea Klárával, Miskolc alpolgármesterével. A megbeszélés témája az erdők, és nem utolsó sorban a Bükk megvédése volt.

– Megállapodtunk abban, hogy szeptember elejére közösen egy egyeztető fórumot kezdeményezünk a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága, az Egererdő Zrt.,az Északerdő Zrt. valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén és a Heves megyei kormányhivatal képviselőivel annak érdekében, hogy megvédjük erdeinket az illegális és túlzott fakitermeléstől, valamint rendezett keretek között tudjunk eleget tenni a szociális tűzifaigényléseknek – ismertette Mirkóczki Ádám.

Fotó: Facebook/Mirkóczki Ádám oldala