2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Folytatódik a fásítási program Egerben

frisshirek.hu, 2022. október 24. - 07:45
Folytatódik a fásítási program Egerben
A napokban három facsemetét ültettek el a dr. Hibay Károly utcai óvoda udvarán.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Minczér Gábor alpolgármester a közösségi oldalán számolt be a minap arról, hogy folytatódik a fásítási program Egerben. Mint írta, fontos, hogy a mindennapokban is tegyenek a környezetért. Idén ősszel 317 fa, valamint 119 cserje telepítését tervezi az önkormányzat a megyeszékhelyen.

Az óvodai faültetéssel kapcsolatban az alpolgármester elmondta: az intézménytől jelezték az önkormányzat felé, hogy szeretnének fákat ültetni az óvoda udvarára. Az a vállalkozó, aki végzi a Kertész utas visszatelepítést, felajánlotta, hogy három fát ültet el az inzézmény udvarára. Fontos, hogy ezek nem tájidegen növények és hamarosan árnyékos helyet biztosítanak majd a gyerekeknek.

Illusztrációs fotó: Pixabay