2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Halálos baleset is történt a héten az utakon

frisshirek.hu, 2022. október 25. - 11:53
Halálos baleset is történt a héten az utakon
Az elmúlt héten Heves megye közútjain hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amelyből egy halálos volt, egy súlyos, öt pedig könnyű sérüléssel végződött. A balesetekben összesen tizenhárman szenvedtek valamilyen fokú sérülést.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Három esetben a baleset oka a sebesség hibás megválasztása volt tájékoztatott a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. Ez azt jelenti, hogy a járművezetők nem az út vonalvezetésének, az időjárási-, látási- és forgalmi viszonyoknak megfelelően választották meg a gépkocsijuk sebességét.

Előfordult még, hogy a sofőrök elmulasztották az elsőbbségadási kötelezettségüket, vagy a kanyarodási szabályokat szegték meg.

Fotó: police.hu