2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Beruházásokról konzultál a lakossággal a városvezetés

frisshirek.hu, 2022. október 26. - 08:17
Beruházásokról konzultál a lakossággal a városvezetés
Elindult a közösségi költségvetés 2023 első fordulója Hatvanban, ahová a helyiek ötleteit is várják november 13-ig.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Horváth Richárd, a város polgármestere a közösségi oldalán azt írta, hogy az elszabaduló energiaárak és a várost érintő plusz terhek óriási többletkiadást jelentenek Hatvannak. 

– Ebben a nehéz helyzetben felértékelődnek azok a források, amelyekről szabadon dönthetünk. Fontosnak tartjuk, hogy olyan fejlesztések valósuljanak meg a városunkban, amelyeket a helyiek szeretnének. Ezt a célt szolgálja a közösségi költségvetés – fogalmazott a város vezetője.

Mint írta, kéri a helyieket, hogy mondják el az ötleteiket. A városvezetés kíváncsi arra, hogy hatvaniak milyen beruházásokat, szolgáltatásokat és programokat látnának szívesen a lakóhelyükön. A leendő projektnek bele kell férnie a százmillió forintos keretösszegbe.

Frisshirek.hu szerint a lakosok a javaslatokat a postaládákba a héten érkező projektlapon adhatják le a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatára, vagy kitölthetik online, a kozossegikoltsegvetes.hatvan.hu weboldalon november 13-ig.

Kép forrása: Facebook/ Horváth Richárd oldala