2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Decemberig kell újra megváltani a sírhelyeket Gyöngyösön

frisshirek.hu, 2022. október 26. - 08:06
Decemberig kell újra megváltani a sírhelyeket Gyöngyösön
A Városgondozási Zrt. temetőgondnoksága felhívja a temetőlátogatók figyelmét, hogy Gyöngyösön a felsővárosi, a közép, az alsóvárosi, a püspöki és a mátrafüredi temetőben lévő 2022. évben, vagy azt megelőzően lejárt sírokat, urnafülkéket újra meg kell váltani.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A gyongyos.hu honlapon olvasható, hogy a sírhelybe történt koporsós vagy urnás temetés esetén ez az 1997-ben és az azt megelőző években eltemetett hozzátartozóik sírhelyére vonatkozik a felhívás. 

Mint írták, ha valaki a továbbiakban is rendelkezni kívánnak a sírhely, illetve az urnafülke felett, úgy azt december 31-ig jelezze az illetékeseknek Gyöngyösön az Egri út 32. szám alatt. Amennyiben a jelzett időpontig a hozzátartozók nem intézkednek, a sírhelyeket a temetőgondnokság megszünteti, majd újraértékesíti.

Illusztrációs fotó: Pixabay