2023.12.10., vasárnap - Judit
Az ország 19 megyéjében

Állatok napját tart vasárnap a Fradi a Zalaegerszeg elleni meccsen

frisshirek.hu | 2022. október 27. - 21:09
Állatok napját tart vasárnap a Fradi a Zalaegerszeg elleni meccsen
A bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgó csapata október 30-án, vasárnap 17.30-tól a Zalaegerszeg ellen lép pályára a Groupama Arénában. Ekkor tartják az Állatok Napját, amely már egy éve is nagy sikert aratott a szurkolók körében. A Fradiban is rengetegen imádják a kiskedvenceket, számos labdarúgó, kézilabdázó, vízilabdázó, jégkorongozó és úszó van oda az állatokért, rengeteg sportolójuk tart kutyát, cicát, nyuszit és egyéb cukiságot.

A ZTE ellen bajnokin ezúttal is számos remek program várja majd szurkolókat az Állatok Napján. A Fradisták az Állatokért Egyesületének adománygyűjtésén most drukkerek segíthetik az egyesület állatvédő munkáját - számolt be róla a fradi.hu.

Adakozni lehet támogatói jegyek vásárlásával. A támogatói jegy ára 500 Ft, amellyel közvetlenül a Fradisták az Állatokért Egyesületet támogathatják szurkolóik. Emellett a mérkőzés napján, október 30-án vasárnap a Sas szobornál, a célra kialakított pultnál is lesz lehetőség az adakozásra, ahol állateledellel támogatható az egyesület. A mérkőzésnapi felajánlásokat 15 órától egészen a mérkőzés kezdetéig várják!

Emellett megismerkedhetnek a látogatók a háztáji állatokkal, de kitelepül a Tropicarium is, de élő kisállatokkal is találkozhatnak a nézők. 

A Veresegyházi Medveotthon pedig egy kitömött medvét is hoz a helyszínre, míg a Budakeszi Vadaspark a „Közösen Védjük a Vadmacskát!” című interaktív és egyben edukatív játékkal készül szurkolói számára a zöld-fehér klub. De ott kiállít a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület is, akik a Kutyával az Emberért Alapítvánnyal közösen segítőkutyás bemutatót fognak tartani mintegy 30 percen át.