2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Borospincében csípték nyakon a 26 éves egri férfit

frisshirek.hu, 2022. november 23. - 19:45
Borospincében csípték nyakon a 26 éves egri férfit
Állampolgári bejelentés érkezett a Heves Megyei rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába november 20-án délután, miszerint egy ismeretlen férfit láttak bemászni egy egri pincészet udvarára.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A helyszínre kiérkező rendőrök a pincészetben tetten értek egy 26 éves egri férfit, aki az ablakot benyomva jutott be az épületbe, majd zárjegyeket rejtett a ruhájába, melyek az átvizsgáláskor kerültek elő – tájékoztatott a friss hírekről a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és kiderült róla, hogy több vagyon elleni bűncselekményt követett el az elmúlt időszakban.

Az rendőrök lopás miatt vették őrizetbe az elkövetőt és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság november 23-án elrendelt.

Illusztrációs fotó: pixabay