2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Megérkezett Gyöngyösre a város karácsonyfája

frisshirek.hu, 2022. november 23. - 18:15
Megérkezett Gyöngyösre a város karácsonyfája
Szerdán délelőtt megérkezett a Fő térre mindenki karácsonyfája. A 14 méter magas fenyő Atkárról érkezett, Gál Tamás ajánlotta fel a város számára. A fát szerdán reggel vágták ki, majd az ünnepi programokat szervező Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. koordinálása mellett szállították a Fő térre, ahol fel is állították.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A fenyőt pénteken a hagyományoknak megfelelően a város óvodásainak közreműködésével díszítik fel kék és ezüst díszekkel – számolt be róla a gyongyos.hu.

Mint írták, a karácsonyfa vízkeresztig áll majd a Fő tér közepén, és az ünnepek után tűzifaként hasznosítják majd.

A Fő tér északi részén új látványelem is helyet kapott, a fénydekorációs elemek forgalmazásával foglalkozó helyi vállalkozás, a Glansya Kft. egy óriás fénygömböt ajánlott fel a városnak, amely fotópontként funkcionál majd az adventi időszakban. A Hanisz Imre téren raklaplabirintus épült a gyerekeknek, a raklapokat a HE-DO Kft. ajánlotta fel a város számára.

Fotó: M. Tihanyi Stella/Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft.