2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Különleges körhinta varázsolja el a látogatókat a Dobó téren

frisshirek.hu, 2022. november 24. - 18:15
Különleges körhinta varázsolja el a látogatókat a Dobó téren
A gyerekek idén először nem mindennapi körhintára ülhetnek az Eger Adventen.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A gyönyörű vásári kellék régi egy „békebeli” darab, amelyet most kívül-belül felújítottak a szakemberek. A várázslatos körhintát szerdán állítottak fel a Dobó téren. Az igazi karácsonyi hangulatot árasztó különlegességet már 3 éves kortól használhatják a gyerekek.

Az egripost.hu információ szerint az ünnepi fények szombattól ragyogják majd be a belvárost. A színpadon fél hattól Báder Elemér és Molnár Dániel garantálja a jó hangulatot, másnap pedig meggyújtják az első adventi gyertyát a Dobó téren.

Az oldal korábbi beszámolója szerint a rendezvénysorozat november 18-án kezdődött és egy fergeteges szilveszteri mulatsággal ér véget.

Fotó:egripost.hu