2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Hamarosan Pécsváradi Advent

frisshirek.hu, 2022. november 25. - 16:20
Hamarosan Pécsváradi Advent
December 6-án kezdődik Pécsváradon is az adventi időszak, amelyre a város vezetése sokszínű programmal készül. A rendezvény célja, hogy a pécsváradiaknak és környékbelieknek alkalma legyen a találkozásra, és jól érezzék magukat az év végi időszakban is.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Mind a négy adventi vasárnap délutánján 16 órakor alkalom nyílik találkozni Pécsvárad központjában, a Szentháromság téren, ahol a színpadon helyi fellépők rövid műsorát is megtekinthatjük, illetve meggyújthatjuk a nagy közös adventi koszorún a város gyertyáját - írták a város programsorolójában.

Az első alkalomra feldíszítjük a mindenki karácsonyfáját, a felállított faházakban pedig forró teát, kakaót, forralt bort kóstolhatunk. Természetesen lehetőség lesz kisebb ajándéktárgyak vásárlására is, de ezek inkább városi emléktárgyak, illetve jótékonysági célú vásárlások lesznek.

Ahogy írják,

december 6. lesz az ötödik alkalom, amikor összegyűlünk, a gyerekek közös énekkel várják majd a hintón, ajándékokkal érkező Mikulást.

A részletes program itt olvasható.

Fotó: Pécsvárad Facebook-oldala