2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Az ország 19 megyéjében

Rákapott a más bankkártyájával való fizetésre

frisshirek.hu, 2022. december 06. - 18:35
Rákapott a más bankkártyájával való fizetésre
Az encsi rendőrök egy nap alatt elfogták az a férfit, aki egy eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben összesen tizenhat alkalommal vásárolt - többek között cigarettát, élelmiszereket, sört, kaparós sorsjegyet, illetve ruházati termékeket is.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 29 éves fáji férfival szemben - írja keddi közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eljárás adatai szerint a gyanúsított, Fájban a Fő utcán december 1-jén egy nyitva felejtett autóból eltulajdonított egy bankkártyát. Az elkövető a kártyával még aznap, öt településen tizenhat alkalommal fizetett, melyek során cigarettát, élelmiszereket, sört, kaparós sorsjegyet, illetve ruházati termékeket vásárolt. A férfi a lopott fizetőeszközzel így csaknem negyvenezer forintot költött el - hangsúlyozta Janasóczki Attila szóvivő.

A rendőrök a nyomozás eredményeként a bejelentést követően az elkövetőt egy nap alatt azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotó: police.hu