2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Ne feledjék, december 9-én pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása!

D. Tusnádi, 2022. december 08. - 18:25
Ne feledjék, december 9-én pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása!
Folytatódik a Szabadsajtó Klub, a Frisshirek.hu oldalán. A politikai háttérműsor továbbra is ragaszkodik a kiinduló koncepcióhoz: a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket tálalják, újságírói szemszögből, mindezt kellő iróniával és humorral, ugyanakkor kevesebb harsánysággal és show-jelleggel.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Gulyás Balázs publicista által vezetett Szabadsajtó Klub a régi gárdával folytatja a műsort, amelyhez alkalmanként más és más közéleti szereplő csatlakozik. A műsor állandó résztvevői: Tóta W. Árpád (HVG), Stumpf András (Válasz Online) és Tompos Ádám (Magyar Hang).

A mostani adás főbb témái:

  1. Matolcsy igazat mondott…  Működésképtelen a kormány gazdaságpolitikája! – állítja a Magyar Nemzeti Bank elnöke – és még nem törték be a fejét? 

A kormánymédia máris megtámadta, olvasható ITT.

  1. Olaj want for Christmas

Vége az üzemanyagárstopnak, a kormány szerint egy átlagos család 500 ezer forintot takarított meg vele. Valóban a szankciók a hibásak?

  1. Újabb tanárkirúgások…
    Ki meddig megy el?

+1 téma: Németh Szilárd mint választókerületi elnök kezdeményezte a csepeli Fidesz-szervezet feloszlatását. Mivel a rezsibiztos maga is a csepeli Fidesz tagja volt, ezért ezzel önmaga is elvesztette párttagságát, azt neki is újra kell kérvényeznie. Ti mely politikustól látnátok szívesen hasonló kamikaze-akciót? 

Várunk a Frisshirek.hu oldalán!