2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Súlyos betegségben szenved Celine Dion énekesnő

frisshirek.hu, 2022. december 08. - 14:05
Súlyos betegségben szenved Celine Dion énekesnő
Könnyek között jelentette be Celine Dion, hogy súlyos beteg. Az 52 éves énekesnő elhalasztotta európai turnéját – és így a tervezett budapesti koncertjét is –, hogy a gyógyulásra koncentrálhasson.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Blikk beszámolója szerint az énekesnő arról beszélt az Instagramra feltöltött videójában, hogy

egy ritka, izomgörcs szindróma nevű neurológiai rendellenességet diagnosztizáltak nála. Ez olyan ritka, hogy nagyjából egy embert érint a millióból.

Az orvosok még csak tanulmányozzák a betegséget, de az énekesnő a friss hírek kapcsán elmondta: a legjobb szakemberekkel van körülvéve, valamint családja is rengeteget segít neki.

Régóta küzdök egészségi problémákkal, és nagyon nehéz volt ezekkel a megpróbáltatásokkal szembenéznem, és elmondanom azt, amin keresztülmegyek

– fogalmazott Celine Dion.

A betegség azonban akadályozza őt a mindennapokban és így a koncerteken is. Ezért úgy döntött, hogy elhalasztja az európai turnéját, hogy a gyógyulásra koncentrálhasson.

A Blikk cikkében a friss hírek kapcsán arra is kitért, hogy

így az egyszer már elnapolt 2023-as magyarországi koncertje is tolódik, az új dátum pedig 2024. március 26.

Fotó: Facebook/Celine Dion oldala