2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Súlyos állapotban van a diák, aki kiesett egy egri iskola emeleti ablakán

frisshirek.hu, 2022. december 09. - 20:30
Súlyos állapotban van a diák, aki kiesett egy egri iskola emeleti ablakán
Rendőrök jártak péntek délelőtt az egyik egri iskolában, miután tegnap délután kiesett az egyik emeleti ablakon egy 13 éves fiú, hívta fel a figyelmet a HEOL egyik olvasója. Az RTL riportja szerint a gyerekhez mentőt kellett hívni, úgy tudják, eltört a lába és belső sérülései is vannak, összességében súlyos az állapota.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A baleset körülményei nem világosak. Annyit lehet tudni a hírek szerint, hogy tanítás után Mikulás ünnepség volt az iskolában, sokan tartózkodtak a teremben.

Az iskola később közleményt adott ki, melyben jelezték, hogy a baleset miatt rendőrségi eljárás indult, és amíg ez tart, nem adnak további tájékoztatást - szemlézte a híradót a 24.hu.