2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Szabadnapos autószerelő sietett a mentők segítségére

Fodor Orsolya, 2022. december 28. - 11:16
Szabadnapos autószerelő sietett a mentők segítségére

Év végi szabadság alatt is kinyitott tegnap Egerben két órára a Laca Autó Kft. autószerelő műhely, mert egy hatvani mentőnek fékproblémája akadt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Lakatos László autószerelő és műhelytulajdonos a Frisshirek.hu-nak elmondta, hogy rendszeresen szervizeli vállalkozásában a mentőket. 

Karácsonykor és ünnepek alatt is számíthatnak rám és a kollégáimra az életmentők. Egy nagyobb javítást természetesen ütemezni kell, de a fékekhez például minden alkatrész elérhető a megyeszékhelyen

– mondta a vállalkozó. 

Hozzátette: hetente több járművet is javít az Országos Mentőszolgálatnak, amelyek elsőbbséget élveznek más ügyfelekkel szemben. A mentőautók fiatalok, így az esetek többségében csak a kopóalkatrészek cseréjét kell megoldaniuk. 

Fotó: Lakatos László