2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Jászszentandráson autóbuszból loptak gázolajat

frisshirek.hu, 2022. december 30. - 13:50
Jászszentandráson autóbuszból loptak gázolajat

A rendőrség újabb sikeres nyomozásról adott hírt, a mostani törvénysértők több száz liter gázolajjal rövidítették meg áldozataikat.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Egy Jászszentandráson parkoló autóbusz tankjából 549 liter gázolajat

lopott ki két hevesi lakos a megalapozott gyanú szerint idén december 15-én és 23-án. A tolvajok nem voltak szívbajosak, mert nem az éj leple alatt, hanem délután 4 órakor és reggel 9-kor csapolták meg a közösségi közlekedő eszközt. Első alkalommal 280 aztán 269 litert.

Ezzel összesen 400 ezer forint kárt okoztak

az autóbusz tulajdonosának. A jászsági rendőrök a bejelentés után azonnal hozzáláttak a nyomozáshoz, és a példás Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnüldöző együttműködésnek köszönhetően hamar sikerült is azonosítani a feltételezett elkövetőket.

A hevesi nyomozók előállították a két férfit, akik nemcsak hogy beismerték tettüket, hanem olyan gázolaj-lopást is bevallott egyikük, amelyről a rendőrség még nem is tudott.

A nyomozásban forgó két eseten túl további öt alkalommal loptak kamionból és autóbuszból Hevesen és a Jászapátin is. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást - zárta közleményét a rendőrség.

A kiemelt kép forrása: police.hu