2023.12.10., vasárnap - Judit
Az ország 19 megyéjében

Durván nekiestek az "állatvédők" Czutor Zoltánnak

frisshirek.hu | 2023. január 02. - 15:07
Durván nekiestek az "állatvédők" Czutor Zoltánnak

A népszerű énekes csak egy ártatlan megjegyzést posztolt ki Facebook-oldalára, amelyre ijesztő gyűlölet cunami öntötte el bejegyzését. Amellyel igazolták is Czutor Zoltán eredeti kijelentését.

Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás!

- írta még szilveszter előtt közösségi oldalára Czutor Zoltán. A népszerű énekes bejegyzésében egyszerűen a véleményét osztotta meg, görbetükröt tartva azon ismerősei számára, akik gyűlölködéssel próbálják védelmezni kis kedvenceiket.

Igazolva azonban Czutor fentebbi állítását, bejegyzését követően oldalán elszabadult a pokol,

azóta rengeteg gyűlölködő kommentet kapott az énekes, és sokan kiforgatták eredeti bejegyzését. A Szurkolók az Állatokért Alapítvány és a Macskaárvaház Alapítvány december 30-án még nyílt levélben is megszólította az énekest, vette észre a Blikk.

Czutor Zoltán zenész a petárdázásra és az állatvédelem semmibevételére buzdít a Facebookon

- kezdték poltikai acsarkodástól és személyeskedésektől hemzsegő bejegyzésüket. Tették mindezt úgy, hogy az énekes eredeti bejegyzését követően nem sokkal egy állatvédő kezdeményezést is megosztott közösségi oldalán:

Na! Lehet ezt így is felebarátaim. Ha kérés jön és nem fenyegetés, mindjárt együttérez az ember

A kiemelt kép forrása: Czutor Zoltán Facebook-oldala