2023.03.27., hétfő - Emánuel
Az ország 19 megyéjében

Szabadsajtó Klub: Új adás 18.00 órakor - VIDEÓ

frisshirek.hu, 2023. január 13. - 17:50
Szabadsajtó Klub: Új adás 18.00 órakor - VIDEÓ

Bizonyára emlékeznek olvasóink, amikor a frisshirek.hu-n újraindult a Szabadsajtó Klub és elhangzott az ikonikus mondat: Viták lesznek, nem veszekedések. Nem is tudom, hogy ezzel dicsekedjek vagy sajnálkozzak, de tényleg így alakult. Újságíróink hol pikírten, hol egymással csipkelődve reflektálnak a hazai politikai eseményre, ki, ki tekintve, vigyázó szemükkel Brüsszelre, kommentálják, értelmezik a politikai aktorok tevékenységét. Ma este sem lesz ez másként.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A MA ESTI ADÁS TÉMÁIBÓL CSAK SZEMEZGETTÜNK:
  • Az Aranybulla sorozat olyan klasszikus lesz, mint a Reszkessetek, betörők! ?
  • Erasmus: nuku?
  • Középhatalom lesz Magyarország?
  • Vodafone-felvásárlás: ki jár jól?
  • Stadionüzemeltetést tanít Deutsch Tamás?

Első 2023-as adásunkban Tóta W. Árpád ismét fideszes politikusok börtönbe kerülésén merengett. Tompos Ádám pedig egy új szót alkotott: a „kazahoskodást”, sőt megtudjuk azt is, mit jelent a „szuverenista hanky-panky”, és hogy lesz-e Tóta W.-Gulyás lacikonyha Vásárosnaményban? Stumpf András pedig megdicséri Gulyás Balázs műsorvezetőt.

Ha szeretne értesülni műsorainkról, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra!