2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Fának hajtott a siroki férfi Eger és Egerbakta között

frisshirek.hu, 2023. január 16. - 16:50
Fának hajtott a siroki férfi Eger és Egerbakta között

Heves vármegyében az elmúlt 24 órában hat anyagi káros és egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A friss hírek szerint egy siroki férfi közlekedett autójával január 15-én reggel a 24-es számú főúton Egerbakta és Eger között, amikor eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy fának ütközött. A baleset következtében három személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja – írta meg a police.hu.

Az egyenruhások három személyt fogtak el Heves vármegyében: egyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, a másik kettőt pedig az ellenük kiadott körözés alapján. A járőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Továbbá biztonsági intézkedés is egy esetben történt.

Illusztrációs fotó: pixabay