2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Lopott bankkártyával fizetett többször is egy egri dohányboltban

frisshirek.hu, 2023. január 17. - 19:07
Lopott bankkártyával fizetett többször is egy egri dohányboltban

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás és más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a friss hírek szerint.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nyomozás eddigi adatai alapján az elkövető 2022 év végén egy lopott bankkártyával, több alkalommal is vásárolt egy egri dohányboltban – olvasható a police.hu oldalán.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, az jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

Fotó: police.hu