2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Remek szezont zárt a gyöngyosi jégpálya

frisshirek.hu, 2023. január 18. - 07:15
Remek szezont zárt a gyöngyosi jégpálya

A valamivel több mint egy hónapos nyitvatartás alatt összesen 12 ezer látogatót vonzott a gyöngyösi jégpálya a strandon, amely a korcsolyaszezon után ismét az úszókat szolgálja majd.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Óriási népszerűsége volt az idei szezonban a gyöngyösi jégpályának, amelyet az önkormányzati tulajdonú Gyöngyösi Sportfólió Kft. – ahogy 2016 óta minden évben – most is a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand területén állított fel. A fedett műjégpálya december 2-ától egészen január 8-áig várta a korcsolyázókat – írta meg a gyongyos.hu.

A város hivatalos oldala úgy véli, a nagy érdeklődés annak is köszönhető, hogy a környező városokban az idei szezonban nem építettek pályát, így Egerből, Hatvanból vagy a Jászságból is sokan érkeztek Gyöngyösre korcsolyázni. A valamivel több mint egy hónapos szezon során összesen 12 ezer jegyet váltottak a pályára, emellett négy alkalommal szerveztek jégdiszkót, amelyek mindannyiszor telt házzal zajlottak.

A január elsejétől drasztikusan megemelkedett energiadíjak, valamint az enyhe időjárás miatt a pálya a téli szünet végével, vagyis január 8-án bezárt, a strand immár ismét az úszókat szolgálja, a szokásos téli karbantartás után az úszó- és oktatómedence mellett az élménymedence is várja a látogatókat.

Archív fotó: Fodor Orsolya