2024.02.24., szombat - Mátyás
Eger: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Remek szezont zárt a gyöngyosi jégpálya

frisshirek.hu | 2023. január 18. - 07:15
Remek szezont zárt a gyöngyosi jégpálya

A valamivel több mint egy hónapos nyitvatartás alatt összesen 12 ezer látogatót vonzott a gyöngyösi jégpálya a strandon, amely a korcsolyaszezon után ismét az úszókat szolgálja majd.

Óriási népszerűsége volt az idei szezonban a gyöngyösi jégpályának, amelyet az önkormányzati tulajdonú Gyöngyösi Sportfólió Kft. – ahogy 2016 óta minden évben – most is a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand területén állított fel. A fedett műjégpálya december 2-ától egészen január 8-áig várta a korcsolyázókat – írta meg a gyongyos.hu.

A város hivatalos oldala úgy véli, a nagy érdeklődés annak is köszönhető, hogy a környező városokban az idei szezonban nem építettek pályát, így Egerből, Hatvanból vagy a Jászságból is sokan érkeztek Gyöngyösre korcsolyázni. A valamivel több mint egy hónapos szezon során összesen 12 ezer jegyet váltottak a pályára, emellett négy alkalommal szerveztek jégdiszkót, amelyek mindannyiszor telt házzal zajlottak.

A január elsejétől drasztikusan megemelkedett energiadíjak, valamint az enyhe időjárás miatt a pálya a téli szünet végével, vagyis január 8-án bezárt, a strand immár ismét az úszókat szolgálja, a szokásos téli karbantartás után az úszó- és oktatómedence mellett az élménymedence is várja a látogatókat.

Archív fotó: Fodor Orsolya