2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Bicikli kosarából lopott táskát egy hevesi férfi

frisshirek.hu, 2023. január 20. - 14:25
Bicikli kosarából lopott táskát egy hevesi férfi

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy 32 éves hevesi férfi ellen, aki egy bicikli kosarában lévő táskát lopott el.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A police.hu tájékoztatása szerint a 32 éves férfi 2022. november 19-én reggel Hevesen, a Fő úton odalépett egy kerékpároshoz, és a kosarából kivette a táskáját, amiben készpénz, mobiltelefon és személyes iratok voltak, majd elszaladt a helyszínről. A rendőrök pár napon belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható F. Pétert, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság lezárta az ügy vizsgálati szakaszát és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

Illusztrációs fotó: police.hu