2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Eger: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Rendelkezésre áll az illemhely, mégis a szabadban végzik el a dolgukat a temetőbe látogatók

frisshirek.hu, 2023. január 24. - 14:52
Rendelkezésre áll az illemhely, mégis a szabadban végzik el a dolgukat a temetőbe látogatók

A Városgondozási Zrt. a napokban arra hívta fel a lakosok figyelmét a közösségi oldalán, hogy a gyöngyösi temetőkben a munkatársaik több helyen is szagos "problémába" ütköztek. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Kollégáink az elmúlt időszakban többször is azt tapasztalták, hogy a gondozásunkban lévő városi temetőkben egyesek nem rendeltetésszerűen, vagy sehogy sem használják az illemhelyeket és a szükségletüket a sírkertek több pontján végzik el

közölte a Városgondozási Zrt. a Facebook-oldalán. 

Hozzátették: kérik, hogy a látogatók a köztisztaság megóvása érdekében minden esetben használják az erre a célra üzemeltetett mobil vécéket. Amennyiben valaki szabálytalanságot tapasztal a temetők területén, akkor azt jelezze a temetőgondnokságnak a 06-37/311-046-os telefonszámon. 

Fotó: illusztráció, pixabay.com