2023.03.27., hétfő - Emánuel
Az ország 19 megyéjében

Nyakmasszírozó gép miatt repkedtek a nyaklevesek az egri wellnesshotelben

frisshirek.hu, 2023. január 29. - 18:15
Nyakmasszírozó gép miatt repkedtek a nyaklevesek az egri wellnesshotelben

Nagy erőkkel vonultak a rendőrök szombat délután a Hotel Egerbe, ahová még mentőautó is érkezett.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A heol.hu arról számolt be, hogy szombaton nagy erőkkel vonultak a rendőrök a Hotel Egerbe. Soltész Bálint sajtószóvivő elmondta a hírportálnak, hogy késő délután egy egri hotelben két vendég összeverekedett a wellness részlegen.

Mint kiderült,

a szálloda két látogatója, egy 57 és egy 62 éves budapesti férfi a nyakmasszírozó eszközön veszett össze, és egyikük ököllel arcon ütötte a másikat.

A kiérkező mentők az egri kórházba szállították a fiatalabbat, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A 62 éves elkövetőt a rendőrök előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt.

Illusztrációs fotó: pixabay.com