2023.03.27., hétfő - Emánuel
Az ország 19 megyéjében

Két körözött személyt is sikerült elfogniuk a Heves vármegyei rendőröknek

frisshirek.hu, 2023. január 30. - 18:43
Két körözött személyt is sikerült elfogniuk a Heves vármegyei rendőröknek

Heves vármegyében az elmúlt 24 órában egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az egyenruhások három személyt fogtak el az elmúlt 24 órában, egyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, a másik kettőt pedig az ellenük kiadott körözés alapján. A járőrök egy ittas járművezetővel szemben is intézkedtek Heves vármegyében. Biztonsági intézkedés egy esetben történt – olvasható a police.hu oldalán.

Mint írták, a rendőrök január 30-án hajnalban ellenőriztek Hatvanban, a Rákóczi úton egy személyautóval közlekedő szentlőrinckátai lakost. A 22 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, illetve a járműről kiderült, hogy annak a műszaki érvényessége tavaly nyáron lejárt és biztosítással sem rendelkezik. A jármű vezetőjével szemben büntetőeljárás indult.

Fotó: illusztráció, police.hu