2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Eger: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Megfenyegette Hadházy Ákost egy fideszes polgármester

frisshirek.hu, 2023. január 30. - 08:34
Megfenyegette Hadházy Ákost egy fideszes polgármester

A független országgyűlési képviselő 4 pontban szedte össze reakcióját Pétervására fideszes polgármesterének fenyegetésére.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Pétervására kormánypárti polgármestere fenyegető üzenetet küldött Hadházy Ákosnak, amelyet a független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán osztott meg:

biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz

- írta Eged István személyesen az ellenzéki politikusnak. Hadházy Ákos először csak viccnek hitte azt, de később rájött, hogy eredeti profil küldte a szöveget. Bejegyzésében 4 pontban reagált a fenyegetésre az országgyűlési képviselő:

  • Rengeteg politikusról hozott nyilvánosságra kellemetlen dolgokat, mégis ő az első, aki nyíltan megfenyegette. A politikus felidézte, hogy Rogán Antal propaganda-gépezetétől ráömlő lejárató kampányok után nem tudja elképzelni, hogy mit tehetne vele a polgármester:
Megver? Megcsiklandozza a talpam? Titokban sót csempész a teámba?
  • Hadházy Ákos ismét felidézte, miket állított Eged Istvánról, de azt nem érti, hogy ez miért sértő a településvezető családjára:
65 millió forintot kapott a kacsalábon forgó palotájára; a Magyar Falu programból a saját vadásztársaságának Ford pick-up terepjárót vásárolt; a horgásztó a feleségéé, és arra a területre épített a horgászegyesület 50 millióból(!) egy kétemeletes „információs pontot; a fia vezeti a város hulladékszállító cégét; a rokonai még ezen felül 50 milliót kaptak különböző „vidékfejlesztési stratégiákra” és természetesen övék a trafikok is

- az utóbbiról csak most értesült a helyiektől tette hozzá.

  • Az országgyűlési képviselő felveti, hogy vajon Eged István tényleg nem érti, miért baj, hogy egy szegény térségben épp a polgármester nyeri a legtöbb támogatást, raádásul eléggé megkérdőjelezhető módon használja azt fel?
Ha nem tudja és úgy fenyegetőzik, az is nagy baj, de ha tudja, az is.
  • Az ellenzéki politikus leszögezte azt is, hogy nem fél tőle, akár a fizikai retorziótól sem, sőt inkább jobban figyelemmel kíséri majd a Pétervására további működését.
De nagyon sajnálom Pétervására lakosait, ha esetleg a propaganda és a megfélemlítés hatására újraválasztják ezt az embert!

- zárta bejegyzését Hadházy Ákos.

A kiemelt kép forrása: Hadházy Ákos Facebook-videójának vágóképe