2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Eger: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Halálos közlekedési baleset történt kedd reggel Gyöngyös közelében

frisshirek.hu, 2023. január 31. - 17:46
Halálos közlekedési baleset történt kedd reggel Gyöngyös közelében

Halálos baleset történt kedd hajnalban Gyöngyös és Gyöngyöstarján között, amikor egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze. A kisebb járműben négyen utaztak, a sofőr sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy életét vesztette a balesetben. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze a Gyöngyös és Gyöngyöstarján közötti út 17-es kilométerszelvényénél, kedd hajnalban - számolt be róla a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint írták, a kisebb járműben négyen utaztak, ketten saját erejükből ki tudtak szállni az autóból. Az egyik utast a gyöngyösi hivatásos tűzoltók kézi erővel szabadították ki, majd a gépkocsit feszítővágóval megbontották és a vezetőt is kiemelték a járműből. A balesetben ketten könnyű, egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, az autó vezetője pedig olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

Fotó: illusztráció, pixabay.com