2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Az ország 19 megyéjében

Ipari csarnokban csaptak fel a lángok szerda reggel Lőrinciben

frisshirek.hu, 2023. február 01. - 18:44
Ipari csarnokban csaptak fel a lángok szerda reggel Lőrinciben

Tűz keletkezett egy félig nyitott ipari csarnokban szerda hajnalban Lőrinciben, a Vörössápi úton. A Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint személyi sérülés nem történt az égő telephelyen.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beszámolója szerint a Lőrinciben lévő telephelyen feldolgozott hulladék és egy elszívó berendezés égett mintegy száz négyzetméteren szerda hajnalban. A helyszínre a hatvani, a gyöngyösi és az aszódi hivatásos tűzoltók vonultak.

Az egységek több targoncát hoztak ki az égő épületből, majd a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a tüzet. Az utómunkálatok során a lánglovagok a feldolgozott darálékot erőgép segítségével átforgatták és vízsugarakkal eloltották az izzó, parázsló részeket. A tűzben senki nem sérült meg.

Fotó: Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság/Bőzse Balázs tű. zászlós