2024.04.17., szerda - Rudolf
Az ország 19 megyéjében

Új gyermekorvosi rendelőket alakítanak ki Sárváron

frisshirek.hu | 2023. február 02. - 13:19
Új gyermekorvosi rendelőket alakítanak ki Sárváron

Korszerű, mind a szakmai előírásoknak, mind a betegek igényeinek megfelelő rendelők létesülnek a Top-Plusz pályázati program támogatásával Sárváron.

Az újabb beruházást Ágh Péterrel, Sárvár országgyűlési képviselőjével, Kondora István polgármesterrel, Szabó Zoltán alpolgármesterrel, valamint dr. Kondora Bálinttal, a Vas Vármegyei Közgyűlés alelnökével együtt jelentették be csütörtök reggel a Rákóczi utcában.

A Rákóczi utcán, a volt tüdőgondozó épületének utcafronti részében alakítanak ki a 2. és a 3. számú – jelenleg az Ady utcán található - gyermekorvosi körzetek számára két új rendelőt pályázati forrásból.

A Rákóczi utca 21. szám alatti épület mintegy 158 négyzetméteres utcafronti részében lesz a két gyermekorvosi rendelő. Az udvarban fedett babakocsi és kerékpártároló, valamint akadálymentes parkoló kerül kialakításra. A gépkocsival érkezők a Dévai Bíró Mátyás utca felőli oldalon tudják majd az épületet megközelíteni és ott tudnak majd parkolni is, illetve az Újsziget utcai parkoló is rendelkezésre áll – derül ki a Sárvár Lendületben oldal tájékoztatásából.

Fotó: Sárvár Lendületben Facebook-oldala