2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Eger: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Február 18-tól karbantartás miatt módosul a vasúti menetrend

frisshirek.hu, 2023. február 06. - 17:28
Február 18-tól karbantartás miatt módosul a vasúti menetrend

Pályakarbantartási munkálatok miatt február 18-tól június 04-ig a Füzesabony - Eger és a Füzesabony - Debrecen vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A javítást a Tócóvölgy - Balmazújváros állomások között végzik. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Füzesabony - Eger vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek február 18-tól június 04-ig – olvasható a fuzesabony.hu oldalán. 

Mint írták, Debrecenbe és Egerbe történő utazáskor Füzesabonyban másik vonatra kell majd átszállniuk az utasoknak. Debrecen - Füzesabony vasútvonalon is módosított menetrend szerint közlekednek a járatok a karbantartás miatt. Debrecen – Balmazújváros (- Hortobágy) állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják majd az utasokat.

Fotó: illusztráció/Fodor Orsolya