2023.03.27., hétfő - Emánuel
Az ország 19 megyéjében

Irodát nyitott a Demokratikus Koalíció Egerben

frisshirek.hu, 2023. február 08. - 07:22
Irodát nyitott a Demokratikus Koalíció Egerben

Irodát nyitott a Demokratikus Koalíció Egerben. Ezzel szeretne a párt az ellenzéki politizálásnak helyi bázist biztosítani. A 2024-es helyhatósági és európai parlamenti választások előtt egy évvel ezt fontos mérföldkőnek tartják. Ahogy fogalmaznak, nemcsak pártközpont lesz, hanem közösségi tér is egyben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Hatvani kapu téri bezárt kávézóban nyitott irodát a Demokratikus Koalíció Egerben. Ez annak az országos ellenzéki mozgalomnak a része, amit a tavalyi választási vereség után indított el a párt – tette közzé az eger.hu a napokban. 

Ahogy fogalmaztak, jelentős eredményeket értek már el, és a közösségük napról napra nő. Varju László országgyűlési képviselő szerint az ország és a Heves vármegyeiek helyzete siralmas állapotban van az elmúlt évek politikája miatt.

Hazánkban sok helyen nyitunk irodát azért, hogy minél szélesebb körben mutassunk alternatívát

– fogalmazott Varju László. 

Mint mondta, az új pártiroda nemcsak helyi központ, hanem közösségi tér is egyben, ami megteremtheti az ellenzéki erő egyik bázisát.

Kiemelt kép forrása: eger.hu videójának vágóképe