2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Eger: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Betört a családi házba a férfi és kifosztotta a hűtőt Halmajugrán

frisshirek.hu, 2023. február 09. - 16:43
Betört a családi házba a férfi és kifosztotta a hűtőt Halmajugrán

Abba a nyitva hagyott családi házba tört be a halmajugrai férfi, ahol az ismerőse lakott. Az ingatlanban az elkövető kifosztotta a hűtőt és elvitt egy doboz cigarettát is.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ismeretlen személy ellen indult büntetőeljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, aki február 7-én délután bement egy nyitva hagyott halmajugrai lakásba és onnan telefontöltőt, hajvasalót és élelmiszereket lopott el – olvasható a police.hu oldalán

A friss hírek szerint a rendőrök 24 órán belül elfogtak egy helyi férfit, aki gyanúsítható a bűncselekménnyel. Az 53 éves elkövető a kihallgatásakor elmondta, hogy észlelte az üresen lévő, nyitva hagyott ingatlant, amelyben egy ismerőse lakik. Elmondta, hogy a hűtőben lévő élelmiszereket magához vette, majd kifelé menet felkapta még a telefontöltőt, a hajvasalót és egy doboz cigarettát is.

A halmajugrai férfi elfogásáig az ellopott élelmiszereket megette, és elszívta a cigarettát.

Fotó: illusztráció/frisshirek.hu