2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Életet mentett a szén-monoxid érzékelő Szegeden

frisshirek.hu, 2023. február 10. - 11:14
Életet mentett a szén-monoxid érzékelő Szegeden

Egy Kossuth Lajos sugárúti társasházban a szomszéd lakásból hallatszó folyamatos sípoló hangra lett figyelmes egy szomszéd lakó csütörtök hajnalban, ahonnan mozgást nem érzékelt már hosszabb ideje.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A szomszéd azonnal értesítette a tűzoltókat. A folyamatosan sípoló hangot a lakásban található szén-monoxid érzékelő adta. A lakáshoz egy szegedi egység, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere érkezett. Az erkélyen keresztül jutottak be a lezárt lakásba. A helyiségek ekkor már füsttel telítődtek, egy égési sérüléseket szenvedett idős asszonyt találtak a lakásban. A mentők azonnal kórházba szállították - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Fotó: Pixabay/illusztráció