2023.03.27., hétfő - Emánuel
Az ország 19 megyéjében

Elfogták az akkumlátor-tolvajokat Egerben

frisshirek.hu, 2023. február 10. - 18:55
Elfogták az akkumlátor-tolvajokat Egerben

Az Egri Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást két egri és egy kápolnai lakos ellen, akik február 8-án 18 óra és február 9-én 5 óra 30 perc között egy egri utcában parkoló autó motorteréből ellopták az akkumulátort.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül azonosították, majd a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három férfit, akiket kihallgattak. Továbbá megtalálták és lefoglalták az ellopott akkumulátort is, amit addigra a gyanúsítottak beszereltek egy másik autóba. 

A 21 éves Cs. Ivánról az is kiderült, hogy az elmúlt időszakban több vagyon elleni bűncselekményt követett el Egerben, ezért őt a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Fotó: police.hu