2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Eger: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Adományokkal segíti Eger a török-szír földrengés károsultjait

frisshirek.hu, 2023. február 11. - 11:06
Adományokkal segíti Eger a török-szír földrengés károsultjait

Eger is segítséget nyújt a török-szír földrengések károsultjai számára. A város önkormányzata csatlakozott a felhíváshoz, és az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó csoport segítségével 44 db nagyméretű hálózsákot adott át a gyűjtőponton.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Farkas Attila egri alpolgármester a közösségi oldalán azt írta, amennyiben valakinek lehetősége nyílik a felajánlásra (meleg ruha, hálózsák, sapka, sál), azt vasárnap 18 óráig a Frank Mária 1. szám alatti Invest Sportcentrumban adhatja le.

Mirkóczki Ádám, a város polgármestere a bejegyzésében hangsúlyozta: a török nagykövetség a tiszteletbeli magyar konzulok közvetítésével arra kért mindenkit, hogy akinek lehetősége nyílik rá segítsen a bajba jutott embereken. 

Fotó: Facebook/ Mirkóczki Ádám