2023.03.26., vasárnap - Irén, Írisz
Eger: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Jótékonysági bált szerveznek Gyöngyösön Dumity Richárd paralimpikonnak

frisshirek.hu, 2023. február 11. - 11:28
Jótékonysági bált szerveznek Gyöngyösön Dumity Richárd paralimpikonnak

Jótékonysági sportbált rendeznek február 25-én a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban. A jegy 12500 forintba kerül majd, a bevételt az Év Férfi Sportolója díjjal kitüntetett Dumity Richárd paralimpikon kapja majd. A sportbálra nemcsak a sportolókat várják, hanem a sportkedvelőket is. A résztvevők szórakoztatásáról Bereczki Zoltán, a Batacuda karneváli show, valamint Csirmaz András bűvész show-ja gondoskodik. A zenét az EnterBand Partyzenekar szolgáltatja.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A helyi sportélet néhány szereplőjének kezdeményezésére, a régi sportbálok hagyományait felélesztve hosszú idő után újra megrendezik Gyöngyösön a városi sportbált, amelyre nem csak sportolókat, hanem minden sportkedvelőt várnak – áll a gyongyos.hu oldalán.

Mint írták, a kezdeményezést az önkormányzat is felkarolta, és a bálon adja majd át az év legjobb gyöngyösi sportolóinak járó kitüntetéseket, az est fővédnöki tisztét pedig Hiesz György polgármester látja el. A bál jótékonysági célokat szolgál, bevételével az Év Férfi Sportolója díjjal kitüntetett Dumity Richárdot támogatják.

Ahogy arról korábban a blikk.hu beszámolt, Richárd egészségesen született, és hároméves volt, amikor egy szörnyű baleset örökre megváltoztatta az életét. A gyöngyösi negyedik emeleti lakásuk nyitott ablakán zuhant ki, eltört mindkét lába, karja, gerince, és beszakadt a tüdeje. Öt napig kómában feküdt. Deréktól lefelé lebénult, kerekesszékbe kényszerült, a mozgásról azonban nem volt hajlandó lemondani. Már gyermekként több sportágat kipróbált, többek között a kerekesszékes kosárlabdát, teniszt és lövészetet is.

A jótékonysági sportbál vacsoráját a Kékes étterem biztosítja, a résztvevők szórakoztatásáról pedig Bereczki Zoltán, a Batacuda karneváli show, valamint Csirmaz András bűvész show-ja gondoskodik. A zenét az EnterBand Partyzenekar szolgáltatja.

A gyöngyösi jótékonysági sportbálra a belépő 12500 forintba kerül. A jegy árából 2500 forint az est jótékonysági céljait szolgálja, a belépő pedig egyúttal tombolaszelvényként is, amint a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között, illetve a sportesemények idején a csarnok büféjében lehet megvásárolni.

Kép forrása: gyongyos.hu