2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Elfogta a rendőrség a bonyhádi szatírt

frisshirek.hu, 2023. február 20. - 11:30
Elfogta a rendőrség a bonyhádi szatírt

Bonyhádon egy nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki utána futott és szeméremsértő módon viselkedett vele szemben. A férfiről korábban kamera felvétel is készült, ez alapján sikerült elfogni, már a börtönben ül.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt korábban, szeméremsértőt keresett a bonyhádi rendőrség, aki egy helyi nő után futott, majd sikerült azonosítani a férfit - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az elmúlt hetekben több közleményt is kiadott a rendőrség azzal kapcsolatban, hogy egy ismeretlen férfi 2023. január 27-én a délutáni órákban a helyi evangélikus temető bejáratánál egy nő után futott, majd szeméremsértő módon viselkedett. A bonyhádi rendőrök az eset kapcsán szeméremsértés miatt indítottak eljárást.

A nyomozás során beszerzett felvételeknek és a kiadott felhívásoknak köszönhetően azonosították az elkövetőt, egy 27 éves helyi lakost, aki nemrégiben költözött Bonyhádra.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki az eset kapcsán, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. Kiderült róla, hogy hasonló jellegű bűncselekmény miatt már ült börtönben.

Kiemelt képünk illusztráció forrása: unsplash.com