2023.03.27., hétfő - Emánuel
Az ország 19 megyéjében

Csillogni fog Eger az új gépeknek köszönhetően

frisshirek.hu, 2023. február 21. - 19:45
Csillogni fog Eger az új gépeknek köszönhetően

Új gépek felelnek a jövőben a köztisztaságért Egerben. Az átadott eszközök összértéke megközelíti a bruttó 110 millió forintot.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Az elmúlt 30 évben nem volt ilyen léptékű fejlesztés Egerben a köztisztaság biztosítása érdekében, mint most - írta Mirkóczki Ádám, a város polgármestere a közösségi oldalán.
Két új multifunkcionális seprőgéppel és egy járdamosóval felszerelt traktorral gazdagodott a Városgondozás Eger Kft. gépparkja
- fogalmazott a város vezetője.
Hozzátette: két évvel ezelőtt az anyagi erőforrások hiánya ellenére az elavult flotta modernizálása érdekében egy három ütemű fejlesztést jelentette be az önkormányzat, amelynek az első üteme bruttó 140 millió forintból valósult meg. Most, a második szakaszban átadott eszközöket közel bruttó 110 millió forintért szerezték be.
Fotó: Facebook/Mirkóczki Ádám