2024.04.16., kedd - Csongor
Eger: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Drogosoktól rettegnek a hatvaniak, több támadás történt a városban

frisshirek.hu | 2023. február 27. - 17:13
Drogosoktól rettegnek a hatvaniak, több támadás történt a városban

Két férfi vélhetően kábítószer hatása alatt támadta meg az embereket Hatvanban. Vannak, akik félelmükben inkább az utcára sem mennek ki. Egy arra járó autós videót készített az egyik incidensről, amit a helyi rendőrök jelenleg is vizsgálnak.

Az egyik autós videót készített a városban a Tabán út és a Szent Mihály út találkozásánál. A felvételen látható, ahogy az egyik férfi az út közepén állva leköp egy arra közlekedő járművet, a másik pedig fenyegetően elkezd futni az autó után cigarettával a szájában írja a Bors nyomán a hatvanonline.hu

A videó készítője a Borsnak arról számolt be, hogy éppen parkolóhelyet kerestek a környéken, amikor megtámadták őket, emiatt nem mertek megállni a területen.

A lapnak egy neve elhallgatását kérő helyi nő azt állította, számos támadásról tudnak.

Tőlem is próbáltak már pénzt kérni, de nem adtam nekik. Mások is mondták, hogy ok nélkül letámadták őket, mert pénzt akartak „tarhálni”. Ám nem csak kéregetnek, a volt főnökömékhez betörtek, a testvérét pedig többször is életveszélyesen megfenyegették. Hallottam olyanról is, hogy egy terhes nőt fenyegettek meg, akitől cigarettát kunyeráltak 

– mesélte a helyi lakos.

Mint mondta, neki akkoriban, amíg a környéken lakott, az autóját megütötték, sőt ráadásul késsel is megfenyegették. A feljelentést megtette, de azóta sem történt semmi.

A közösségi oldalon megosztott videó alatti kommentek megerősítik, hogy nem légből kapott a történet. 

A Tények beszámolója szerint a hatvani rendőrség vizsgálja az esetről készített videót, viszont közölték, hogy hozzájuk a pénzkéregetésről, közterületi zaklatásról eddig nem érkezett bejelentés.

Videó forrása: Facebook

A kiemelt kép illusztráció: pixabay.com