2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Dunaföldváron, Pakson, Kölesden és Szekszárdon történt közlekedési baleset

frisshirek.hu, 2023. március 02. - 11:10
Dunaföldváron, Pakson, Kölesden és Szekszárdon történt közlekedési baleset

Elhibázott tolatási manőver Pakson, elsőbbségadás kötelező tábla figyelmen kívül hagyása Dunaföldváron, ittas vezetés Szekszárdon az előző nap egyenlege Tolna vármegye közútjain.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A vármegye útjain az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó és három anyagi káros baleset történt - tette közzé az előző napra vonatkozó baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy autós közlekedett Dunaföldváron a Dankó Pista utcában szerdán délután. A sofőr a Szent Lőrinc utca útkereszteződésében az Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a védett úton közlekedő kocsinak. Ezt követően megpördült és a járműve hátuljával egy villanyoszlopnak csapódott. A balesetben a vétkes autó sofőrje könnyebben megsérült.

A nap folyamán további három anyagi káros baleset is történt. Egy kistehergépkocsi vezetője közlekedett szerda délelőtt Szekszárdon a Széchenyi utcában, amikor nekiütközött az úttest jobb szélén parkoló kisteherautó tükrének. Egy másik baleset egy elhibázott tolatási manőver miatt történt Pakson.

A harmadik anyagi káros baleset Kölesden történt. Egy autós a délelőtti órákban közlekedett a Dózsa György utcában. A sofőr balra akart kanyarodni, azonban nem észlelte, hogy autója előzését egy másik kocsi már megkezdte, és elé kanyarodott.

A szerdai nap sem múlt el anélkül, hogy ne intézkedtek volna ittas sofőrrel szemben. Szekszárdon az egyenruhások ellenőriztek egy autót és annak 71 éves sofőrjét. A járművezetővel szondát fújattak, mely pozitív eredményt mutatott. A sofőrt további mintavételre előállították, mely igazolta az ittasságot. A Szekszárdi Rendőrkapitányságon a helyi férfival szemben büntetőeljárást indítanak ittas járművezetés elkövetése miatt.

Fotó: police.hu