2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Az állami hivataloknál rengeteget spórolt a rezsin a kormány

frisshirek.hu, 2023. március 06. - 12:16
Az állami hivataloknál rengeteget spórolt a rezsin a kormány

Eredményes a takarékos működés: több mint 3 milliárd forintot spóroltak az állami hivatalok a gáz- és villamosenergia-fogyasztás csökkentésével - jelentette be hétfői Facebook-bejegyzésében Varga Mihály pénzügyminiszter, amelyet az MTI szemlézett.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A kormány magán kezdte a spórolást a szankciós energiaválságban: tavaly szeptember óta közel 50 százalékkal csökkent az állami hivatalok földgázfogyasztása az egy évvel korábbihoz képest

- jelentette be a pénzügyminiszter. Az adatok a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által üzemeltetett több mint 100 ingatlanra vonatkoznak.

Folytatjuk a takarékos gazdálkodást!

- ígérte bejegyzése zárásaként Varga Mihály.

A kiemelt kép forrása: Varga Mihály Facebook-oldala