2024.04.16., kedd - Csongor
Eger: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Elrajtolt a Tisza-tó kerékpáros szezonja

frisshirek.hu | 2023. március 06. - 19:31
Elrajtolt a Tisza-tó kerékpáros szezonja

Politikusokkal és sportolni vágyókkal indult el a szezon a Tisza-tó körül. Szombattól mindennap nyitva áll a Tisza-Tavi Kerékpár Centrum a biciklit kölcsönzők előtt. Csaknem 50 km-t tekertek le a szezonnyitón.

A mai napon hivatalosan is kezdetét vette a 2023-as év Tisza-tavi kerékpáros szezonja

- írta örömmel Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Önkormányzat elnöke Facebook-oldalán, aki maga is kétkerekűre pattanva ünnepelte a nyitást.

Az eseményt a Tisza-Tavi Kerékpáros Centrum hirdette meg mint szezonnyitó sportnapot. Szombattól fogva pedig ismét nyitva áll mindennap a központ a biciklizni szeretők előtt. Hétköznap és hétvégén egyaránt kölcsönözhetnek bringákat a keréken kikapcsolódni vágyók - írták meg Facebook-oldalukra.

A szezonnyitón szintén kerékpárra ülve részt vett a térség országgyűlési képviselője, F. Kovács Sándor is, aki beszámolt arról, hogy a sportnapon Tiszafüred és Abádszalók között tekertek oda-vissza. És bár ködösen indultak, de napsütéses időben érkeztek.

Érdemes már tavasszal is felkeresni a Tisza-tavat, hiszen ilyenkor is gyönyörű látvány, nyugodt környezet, és az ország egyik legjobb kerékpárútja várja a látogatókat. Hajrá, Tisza-tó!
- zárta beszámolóját az országgyűlési képviselő.

A kiemelt kép forrása: F. Kovács Sándor Facebook-oldala