2023.10.04., szerda - Ferenc
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Paksi sofőröknél jelzett a szonda

frisshirek.hu | 2023. március 07. - 08:58
Paksi sofőröknél jelzett a szonda

Csendes napjuk volt a rend őreinek március első hétfőjén. Bár koccanásos balesetben és ittas vezetésben sem volt hiány, személyi sérülés nélkül múlt el a nap. 

Az elmúlt 24 órában egy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - tette közzé baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hétfőn délután fél öt előtt röviddel érkezett a bejelentés, hogy Kocsolán baleset történt. Egy 31 éves szakcsi férfi közlekedett autóval a Döbröközi utcában a Dombóvári utca irányából a 61-es számú főút irányába. Haladása során a Döbröközi utca és 61-es számú főút kereszteződésében az Állj! Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva a főútra hajtott és ott nekiütközött egy neki jobbról érkező, szabályosan közlekedő kocsinak. A vétlen autó az ütközést követően az út melletti szántóföldön állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

A nap folyamán két ittas sofőrrel szemben intézkedtek az egyenruhások. Hajnalban Tamásiban igazoltattak egy 38 éves paksi férfit, kora este pedig Pakson egy helyi 46 éves férfi esetében jelzett pozitív értéket a szonda. Az első esetben 100.000 forintos közigazgatási bírsággal, a másodiknál büntető feljelentéssel szankcionálták kollégáink a szabályszegést.

Fotó: police.hu