2023.10.04., szerda - Ferenc
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Ne menj el! Van remény!

frisshirek.hu | 2023. március 09. - 10:30
Ne menj el! Van remény!

Maradásra bírná az elvándorló magyar állampolgárokat a Megoldás Mozgalom. A párt legújabb kampányában arra szólítják fel a magyarokat, hogy ne adják fel a szülőhelyüket, nem menjenek külföldre. A MEMO a közeljövőben figyelemfelkeltő óriásplakátokkal, illetve személyes találkozókkal erősíti meg címbeli üzenetét.


A Megoldás Mozgalom aggodalommal figyeli azokat a statisztikai adatokat, amelyek arról szólnak, hogy az elmúlt évtizedben mintegy egymillió magyar hagyta el az országot! - írja, a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom elnöke.

A hazai népesség mintegy 10 százaléka vándorolt ki átmenetileg vagy végleg más országba! Ez azt jelenti, hogy minden tizedik magyar elhagyta az anyaországát, javarészt a jobb megélhetés, a kiszámíthatóbb környezet miatt!

A Megoldás Mozgalom azon dolgozik, hogy egy szerethetőbb, jobb hely legyen Magyarország! Sajnos, jelenleg egyetlen politikai erőnek sincs kézzelfogható válasza arra, hogy mitől lesz jobb hely Magyarország. A párt nem politikai, hanem szakmai alapon szeretné az országot korrekciós pályája állítani, amely idővel azt eredményezheti, hogy saját állampolgárainak is vonzó, élhető hely lesz!

A MEMO legújabb kampányában arra szólítják fel a magyarokat, hogy ne adják fel a szülőhelyüket, nem menjenek külföldre! A „Ne menj el! Van remény!” szlogent tartalmazó plakátokat, molinókat az aktivisták elsősorban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út közelében helyezték el!

Megoldás Körök

Statisztika is bizonyítja, hogy a bizonytalanság, az anyagi gondok, a kiszámíthatatlan politikai környezet miatt évről-évre emelkedik az országot elhagyók száma! Népességkutatók szerint 2050-re akár 8.5 milliós nemzetté olvadhatnak a magyarok. A Megoldás Mozgalom hisz abban, hogy van esély politikai fordulatra Magyarországon, éppen ezért kerültek ki a figyelemfelhívó plakátok. A párt személyes találkozókkal, Megoldás Körökkel próbálja rávenni maradásra a magyarokat. – mondta a frisshirek.hu-nak Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom elnöke.

Egy új politikai környezetben, a fiatalokat támogató programokkal, az oktatást segítő intézkedésekkel, az infláció megközelítő bérezéssel, valódi
bérlakásprogrammal az elvándorlás megállítható!

- vállja a párt elnöke, a lapunknak küldött közleményben.