2023.03.27., hétfő - Emánuel
Az ország 19 megyéjében

Rászorulókat látott vendégül a születésnapos fiatalasszony Egerben

frisshirek.hu, 2023. március 13. - 16:35
Rászorulókat látott vendégül a születésnapos fiatalasszony Egerben

Meleg ebéddel fogadta a rászorulókat a Magyar Vöröskereszt Eger Területi Szervezete a napokban a Klapka György utcában. Az ételosztás Balizs Andreának köszönhető, aki harmincadik születésnapja alkalmából támogatta a kezdeményezést.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Balizs Andrea most ünnepelte 30. születésnapját, ebből az alkalomból támogatta a Vöröskereszt ételosztását, ahol száz adag palóc gulyással vendégelték meg a rászorulókat.

Harmincadik születésnapom alkalmából szerettem volna egy kicsit másoknak is kedveskedni. Így – a szüleim példájából tanulva, akik korábban többször jártak már el hasonlóan – lehetőségeimhez mérten támogattam a Magyar Vöröskereszt ételosztását

mondta az eger.hu-nak Balizs Andrea.

A Magyar Vöröskereszt területi vezetője, Kosik Mária hangsúlyozta, hogy a hideg időszakban sokaknak nyújt óriási segítséget a felajánlás. Három évtizede segítünk ilyen formában itt Egerben, a Klapka György utcában.

Fontos támogatni a rászorulókat, akiknek a téli időszak a legnehezebb. Egy tál meleg étel is nagy segítséget jelent számukra.

Rendszerint hetven-nyolcvan ember jelenik meg, amikor ételt osztunk, most is ennyien voltak

– fejtette ki a területi vezető. Mint mondta, ez volt a tizenkettedik ételosztás a szezonban, és még kettő lesz. A következőt pénteken tartják.

Fotó: eger.hu videójának vágóképe