2023.03.27., hétfő - Emánuel
Az ország 19 megyéjében

Női kosárlabda Euroliga: nem jött össze a bravúr, búcsúzott a Sopron

frisshirek.hu, 2023. március 18. - 10:15
Női kosárlabda Euroliga: nem jött össze a bravúr, búcsúzott a Sopron

Sima, 82–62-as győzelmet aratott Sopronban a Fenerbahce a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének második mérkőzésén, így a magyar együttes búcsúzott a sorozattól.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Már a párharc első mérkőzésén visszavágott a tavaly elvesztett döntőért a Fenerbahce, hiszen hazai környezetben 82–62-re győzte le a Sopront, így magabiztosan érkezhetett meg a magyar városba. Esélyeshez méltóan az első negyedet aztán 32–19-re be is húzta a török csapat, s bár a másodikat a soproniak nyerték, a félidei nagyszünetre így is 49–38-as Fener vezetésnél vonulhattak a csapatok.
 
A fordulás után a Sopron próbálkozott, de a Fenerbahce a harmadik, majd a negyedik negyedet is behúzta, ezzel beállítva a 82–62-es végeredményt – akárcsak a keddi, első mérkőzésen. A törökök ezzel a sikerrel 2–0-s összesítést értek el, amivel bejutottak a sorozat legjobb négy csapata közé.
 
Ezi Magbegor, a Sopron játékosának legszebb pillanatai:

 
Női kosárlabda Euroliga, negyeddöntő, 2. mérkőzés 
Sopron Basket
–Fenerbahce 62–82 (19–32, 19–17, 10–16, 14–17) 
Továbbjutott 2
–0-s összesítéssel a Fenerbahce
Kiemelt fotó: Sopron Basket/Márkus Boróka