2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Visszakapta az ellopott motorkerékpárját, mielőtt észrevette volna a lopást

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 09:45
Visszakapta az ellopott motorkerékpárját, mielőtt észrevette volna a lopást

A sértett meglepődött, amikor a rendőrök azzal keresték fel, hogy egy órával korábban egy helyi férfi eltulajdonította a motorkerékpárját – írta meg a furcsa hírt a rendőrség honlapján.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Középkorú férfi ment be egy törökszentmiklósi családi ház udvarára március 18-án 8 és 9 óra között.

A hívatlan embernek megtetszett a teraszon álló, lezáratlanul hagyott segédmotoros kerékpár, ezért azt ellopta

– ismertette a történteket a rendőrség. A 35 éves férfi a járművet a Teleki László út és Dobos út kereszteződésénél tolta,

amikor rendőrökbe botlott.

Kérdésükre nem tudta hitelt érdemlően igazolni a jármű tulajdonjogát. A férfi percekkel később azonban elmondta, hogy honnan vitte el a segédmotoros kerékpárt.

Így alakult ki az a helyzet, amikor hamarabb derült fény a bűncselekmény elkövetésére, mint ahogy azt a sértett észlelte volna

– írta meg közleményében a hatóság. Az egyenruhások előállították a jogsértőt a helyi rendőrkapitányságra és lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Megállapítást nyert, hogy a terhelt korábban megvalósított vagyon elleni bűncselekmények miatt bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt, azonban ennek szabályait megszegte. Gyanúsított kihallgatást követően a nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A rendőrök a lefoglalt járművet a tulajdonosnak visszaadták.

A kiemelt kép forrása: police.hu