2023.06.11., vasárnap - Barnabás
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Fennállt a bűnismétlés veszélye, letartóztatták a tari betörőt

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 16:15
Fennállt a bűnismétlés veszélye, letartóztatták a tari betörőt

Elrendelték annak a 37 éves férfinak a letartóztatását, aki milliós nagyságrendben lopott el értéktárgyakat egy lakóhelyén, Taron található házból.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Nógrád Vármegyei Főügyészség pénteki tájékoztatása szerint a férfi nemrég betörte egy tari garázs és a pince ablakát, majd a ház zárt ajtaját is befeszítette. Egy játékkonzolt – a hozzá tartozó két kontrollerrel –, hangszórót, cipőket és szandálokat, ruhaneműt, sportmezeket és négy üveg szeszes italt lopott.

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu korábban már beszámolt, a betörő a lopással közel 1.5 millió forint, a rongálással pedig további 40 ezer forint kárt okozott, amelynek nagy része nem térült meg.

A Pásztói Járási Ügyészség a bűnismétlés veszélye miatt az elkövető letartóztatását kezdeményezte, mert büntetett előéletű, és jelenleg – ugyancsak lopás vétsége miatt – egy másik büntetőeljárás is folyamatban van ellene.

A Balassagyarmati Járásbíróság elrendelte az egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi letartóztatását.

Illusztrációs fotó: pixabay.com