2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Eger: 16o - 16o
Az ország 19 megyéjében

Lopják a rendőrök zászlóit Salgótarjánban

Fodor Orsolya, 2023. március 24. - 15:15
Lopják a rendőrök zászlóit Salgótarjánban

Hiába pótolják, újra és újra eltűnnek a forgalmas salgótarjáni gyalogos-átkelőhelyeknél elhelyezett, fényvisszaverő elemekkel ellátott zászlók.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A  Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Király-Kollár Ramóna pénteken arról tájékoztatta portálunkat, a frisshirek.hu-t, hogy önkéntesek a napokban Salgótarjánban, a Rákóczi úton három nagy forgalmú gyalogos-átkelőhelynél fényvisszaverő elemekkel ellátott zászlókat helyeztek el az úttesten átkelni szándékozók jobb észlelhetősége érdekében. A figyelemfelkeltő zászlócskák azonban gyorsan eltűntek a jelzőtáblák tartóoszlopaira kihelyezett tárolókból.

A rendőr-főkapitányság munkatársai szabadidejükben hat darab új – szintén fényvisszaverő elemekkel ellátott – zászlót készítettek, amelyeket csütörtökön ki is tettek. Négynek ma reggelre már csak a hűlt helyét találták. A zászlókat tudjuk – és fogjuk is – pótolni, de az életet nem…

– zárta szavait Király-Kollár Ramóna.

Fotó: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság