2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Eger: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Négy körözés volt érvényben a paksi nő ellen, akit igazoltattak

frisshirek.hu, 2023. március 24. - 19:45
Négy körözés volt érvényben a paksi nő ellen, akit igazoltattak

Az előző nap folyamán Dombóváron és Kapospulán történt közúti baleset a kanyarodás szabályainak megsértése és a követési távolság be nem tartása miatt. Fennakadt a rostán ismét egy 21 éves bátaszéki sofőr, aki nem rendelkezett jogosítvánnyal, mégis a volán mögé ült.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Március 23-án két anyagi káros baleset történt - tette közzé baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Dombóváron a kanyarodás szabályainak megsértése, míg Kapospulán a követési távolság be nem tartása miatt rongálódott meg két-két autó.

A rendőrök három főt fogtak el és további két főt állítottak elő. Egy 21 éves bátaszéki sofőrről a közúti igazoltatás során derült ki, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a Rendőrőrsre, mivel vele szemben a szabálysértési eljárás azonnal lefolytatható volt.

Egy Pakson igazoltatott 32 éves helyi nő ellen négy körözés volt érvényben, ezért az egyenruhások előállították, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották. Egy 17 éves lányt igazoltattak a járőrök Hőgyészen, aki a helyi gyermekotthonból engedély nélkül volt távol, meghallgatását követően visszaszállították az intézménybe.

A fentieken túl hét szabálysértési feljelentést tettek a rendőrség munkatársai.

Fotó: police.hu